Taqabalallahu Minna Waminkum

6 10 2008

 

Saur Manuk Galindeng Tasbih.

Mapag Sasih nu Sugih ku Kaasih.

Rongheap Dongkap Pameunteu.

Dina Dinten nu Pinuh Ku Panyuguh.

Meuhpeuy Ku Kadeudeuh.

Leubeut Ku Kareu’eut.

Nyamuratkeun Kabingah.

Sinugrah Miwah Tumaninah.

Simkuring Sakulawargi Neda Wening Galih Jembar Manah.

Seja Ngalubarkeun Kalepatan Lahir sareng Bathin.

Wilujeng Boboran Siam 1429 Hijriah.

Taqabalallahu Minna Waminkum.

Shiyamana Wa Shiyamakum.

Minal Aidzin Walfaidzin.

About these ads

Actions

Information

One response

29 08 2012
gugum

Taqabalallahu Minna Waminkum.

Shiyamana Wa Shiyamakum.

Minal Aidzin Walfaidzin.

Wilujeng Boboran Siam 1433 Hijriah

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s




Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: